Dukat bord.

Om du tänker dig ett bord och placerar ut dina vänner, arbetskollegor eller andra människor som du tillbringar mycket tid med kring detta – vilka är det?

Gör sedan om övningen och placera istället ut de människor som du skulle vilja ha där – tankar?

Jag har lite att jobba på här.

Annonser
Explore posts in the same categories: personligt

4 kommentarer på “Dukat bord.”

 1. Maria Says:

  Vad jag kände igen mig i mycket av det du har skrivit. Just svårigheten att stoppa energiläckaget, relationer som inte leder till något bra och känslan av att aldrig få ordning på sin tillvaro är jobbigt och ibland misströstar man. Det är då jag vill krypa in i mitt täcke och bara gömma mig.
  Vilken superbra övning med bordet. Vilken bra insikt den gav.

 2. avgrundsdjup Says:

  Maria, roligt att du också fick något att tänka på med övningen – den gav mig en rätt intressant tankeställare. Och riktningsvisare – vart vill jag, vad vill jag med mitt umgänge?

 3. galathea Says:

  Hittade just till din blogg och har plöjt igenom lite inlägg. Ska fortsätta en annan dag när hundarna inte meddelar att det är dags för kvällsrundan och klockan inte tänker ringa och hänvisa till studier inom inte jättemånga timmar.

  Men. Så många visdomsord som ryms här har jag nog aldrig sett samlade på samma sida. Jag bugar och bockar för både nya tankeställare och egna gamla tankar väl formulerade i ord. Sparad och lagd i favoriter. Jättekul verkligen att finna lite stimulerande läsning här ute i sajberspace, som kontrast till alla moderekommendationer och småbarnsbloggar. Tack!

 4. avgrundsdjup Says:

  Galathea, roligt att du hittat hit och glad att du hittar ord du har intresse för. Jag var inne och läste på din sida, orkade inte så långt idag – började från början, från första inlägget – du har en historia att bära. Jag hoppas du finner en väg att hitta dig själv bakom allt bråte. Det är möjligt, men tungt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: